Zomerwandeling

groep bezoekers met gids

Geniet van een gezellige zomerwandeling samen met een gids. Gedurende 1,5 uur krijg je de kans om de arboretumtuin van 13,5 ha te (her)ontdekken. Ook vóór of na sluitingstijd, want het aanvangsuur bepaal je zelf tussen 8 en 20.30 uur. Een ervaren gids toont je de mooiste plekjes en vertelt boeiende verhalen en anekdotes die horen bij een bijzondere boom of bij een onderdeel van de collectie. Naast de geschiedenis van het domein en het verhaal bij de planten, krijg je alle hoogtepunten van de lente van dichtbij te zien.

Update corona (covid-19) veiligheidsmaatregelen

Het maximale aantal deelnemers is 25 personen (inclusief de gids). Het dragen van een mondmasker is voor deelnemers aan een rondleiding verplicht vanaf 13 jaar, tenzij de groep beperkt is tot acht personen of alle deelnemers tot hetzelfde huishouden behoren. Daarnaast moet er steeds een onderlinge afstand tussen de deelnemers en de gids zijn van minimaal 1,5 m.

Een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden over de voorzorgsmaatregelen vind je op onze website.

Een gids reserveren

  • een privé-rondleiding kun je op elke dag van de week boeken, ook op zon- en feestdagen
  • minimaal 1, maximaal 24 personen (+ 1 gids)
  • de reguliere toegangsprijzen voor een bezoek aan de tuin zijn van toepassing, en vanaf 15 personen geldt een voordelig groepstarief
  • de bijdrage voor de gids bedraagt € 55 per rondleiding
  • reserveer tot 3 dagen voor de gewenste start via het online reservatieformulier voor groepsbezoeken (of bel het onthaal via Tel. +32 (0)3 666 67 41)
  • een onthaalmedewerker bevestigt of er een gids beschikbaar is
  • je betaalt het toegangsgeld voor de tuin en het tarief voor de gids aan de kassa voor de start van jouw rondleiding