Blinddoekwandeling

Een gidst loopt op kop van een rij geblinddoekte bezoekers. Twee mannen, twee vrouwen en twee kinderen houden zich vast aan het touw waarmee de gids hen meeneemt doorheen de arboretumtuin. Deze zintuiglijke wandeling heet Op Goed Gevoel.

Durf je te proeven van bloemen of bessen die je niet ziet? Geef jezelf over, vertrouw op je medemens en ervaar de tuin op een heel andere manier! Met een blinddoek ga je onder begeleiding voelen, ruiken, horen en zelfs proeven van planten die je anders misschien gewoon voorbijloopt. Bereid je voor op een avontuurlijke, spannende en soms ook hilarische rondleiding, want onze gidsen durven je wel al eens beet te nemen!

periode: april-oktober

opgelet: Heb je last van een allergie? Breng ons op de hoogte.

Een gids reserveren

Een bezoek met gids duurt 1,5 uur, je kiest zelf het aanvangsuur. Op aanvraag is een bezoek in groep na sluitingstijd ook mogelijk. Voor de blinddoekwandeling geldt een minimum van 4 en een maximum van 10 personen per groep. De gids kost € 55. Meer info over de tarieven vind je in openingstijden & toegangsprijzen.

  • een rondleiding kun je op elke dag van de week boeken, ook op zon- en feestdagen
  • minimaal 4, maximaal 10 personen
  • informeer naar de beschikbaarheid van een gids tot 5 dagen voor de gewenste start via het online reservatieformulier voor groepsbezoeken (of bel het onthaal via Tel. +32 (0)3 666 67 41)
  • een onthaalmedewerker bevestigt of er een gids beschikbaar is
  • je betaalt het toegangsgeld voor de tuin en het tarief voor de gids aan de kassa voor de start van jouw rondleiding