Celebrate winter

Frank Geraedts en Yvonne Nieuwkerk

Wanneer
  • van 8 januari 2019 tot 24 februari 2019
Prijs
gratis. Arboretumtuin betalend.

Celebrate Winter is de naam van de fototentoonstelling van Frank en Yvonne, beiden gepassioneerd door landschaps- en macrofotografie.

Samen zijn zij technisch en creatief sterk. Techniek vinden ze leuk maar het gaat vooral om de praktijk. Het maken van mooie en sfeervolle composities. Kijken, fotograferen, bekijken en opnieuw fotograferen. Ze laten een voor velen minder bekende kant van hun werk zien, zelfs in Arboretum Kalmthout.

In het voorjaar komt Beterelandschapsfoto naar Arboretum Kalmthout. Je kunt dan enkele creatieve workshops macrofotografie volgen.

Frank’s eerste ervaringen met fotografie stammen uit het analoge tijdperk. Met de komst van de digitale camera namen de mogelijkheden en zijn interesse voor fotografie toe. In die tijd kreeg hij meer waardering voor de natuur om ons heen. Landschappen werden al snel zijn meest gefotografeerde onderwerp. 

Yvonne’s grote passie is natuurfotografie. De liefde voor de natuur is lang geleden begonnen. Een wandeling in het bos, uit waaien op het strand of met de fiets door het polderlandschap. De verwondering over de werking van de natuur heeft zij nog steeds. Vooral in de macrofotografie kan zij haar hart ophalen, en haar visie uitdragen. Frank Geraedts en Yvonne Nieuwkerk werken samen in Beterelandschapsfoto.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende