Fotografie van rozen

Edwin Brosens

Status
Wanneer
  • vrijdag 14 juni 2019 van 17 uur tot 19 uur
Prijs
€ 18,50 / jaarkaarthouder € 16
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 7 juni 2019
Felroze tros rozen, waarvan er eentje volledig open staat en een twintigtal in knop zijn.

Rood, roze, geel, oranje ... het kleurenpalet van rozen is eindeloos en enorm gevarieerd. Rozen zijn een dankbaar onderwerp in de bloemenfotografie. Met de juiste compositie en sluitertijd kun je spraakmakende stillevens maken. Alleen al de bloemblaadjes van de roos zijn een wereld op zich. Laat je creativiteit de vrije loop en leer prachtige foto's maken. Lesgever Edwin Brosens geeft je handige tips in deze praktische workshop middenin de rozentuin van Arboretum Kalmthout.

Breng je spiegelreflexcamera of compactcamera mee, eventueel een statief (aangeraden). Deze workshop gaat na sluitingstijd door. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, buitenkledij en laarzen, statief en externe flitser (optioneel)

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bloemenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst