Strips In Het Park: Beestenboel!

Beleef een avontuurlijke dag in Arboretum Kalmthout met als thema 'Beestenboel'. Dieren en strips is altijd een goede match. Op de evenementenweide kun je de ganse dag spelen en knutselen. Vele stands bieden plezante activiteiten aan voor jong en oud. Sus Magic circus, jungle springkasteel, hoefijzerwerpen, eendjeskraam, boogschieten, Bella de koe, Suske en Wiske en Schanulleke komen ook!

Wanneer
  • zondag 2 juli 2017 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
volwassene € 7 / kinderen tot 1,2 meter gratis / jaarkaarthouders Arboretum Kalmthout gratis

Arboretum Kalmthout wordt voor één dag een klein avonturenpark met als thema 'Beestenboel'. Strips en dieren is altijd een goede match. In talloze stripverhalen spelen ook dieren een grote rol. Jong én oud kan spelen, speuren, lezen, ravotten … en meedoen met vele activiteiten. Er zijn shows gepland van Sus Magic en Bella de koe is er ook. Onze partners zoals de Vroente, Suske en Wiske Kindermuseum, Bijenteeltmuseum hebben 'beestige' activiteiten voor je in petto. Volg onze website voor actuele en aanvullende informatie.

Praktisch

  • van 10 tot 17 uur
  • volwassene € 7 / kinderen tot 1,2 meter gratis / jaarkaarthouders Arboretum Kalmthout gratis

Er is parkeergelegenheid op het domein en er zijn 200 extra plaatsen aan het station van Kalmthout op 200 meter stappen. Er hoeft voor geen enkele activiteit te worden ingeschreven.

Alle activiteiten, plan en zoektocht zijn inbegrepen

Drank-en eetgelegenheid in de cafetaria en op de evenementenweide. 

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende