Taichi

Marc Wens

De lessen starten op 4 mei en lopen tot eind september, elke donderdag van 10.30 tot 12.00 uur. De vakantieperiode van de lesgever wordt tijdig gemeld.

GRATIS INITIATIELES OP ZATERDAG 22 APRIL OM 14.00 uur (inbegrepen in tuinticket / jaarkaarthouders gratis)

Wanneer
  • van 4 mei 2017 tot 28 september 2017
  • Enkel op donderdag
Prijs
10 euro per les / jaarkaarthouder 7 euro (toegang tot de tuin inbegrepen)
Op het grasveld voor de magnolia's beoefent een groep  bezoekers tai chi. Ze staan gespreid opgesteld en kijken naar de lesgever. Zonnige lentedag in Arboretum Kalmthout.

Verwen wekelijks je lichaam en geest met tai chi in de mooiste tuin in de omgeving. Beleef de seizoenen telkens op een andere manier en in alle rust: bij de vijver, het bamboebos, tussen de sierkerselaars of monumentale bomen.

Vooraf inschrijven is niet nodig. Je betaalt ter plaatse aan de balie, 10 euro per beurt (toegang tot de tuin is inbegrepen). Jaarkaarthouders betalen 7 euro. Je draagt best sportieve of soepele kledij. 

 

 

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: flesje water of fris, matje

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin

Marc Wens  beoefent sinds 1988 tai chi. Hij is leraar tai chi, gespecialiseerd in Yang Style 108 vorm. Hij gaf vijf jaar les in het Antwerpse en daarna in Hoevenen. Sinds voorjaar 2015 geeft hij taichi in de arboretumtuin. Jaarlijks bezoekt hij China om zich verder te vervolmaken in deze vorm van bewegen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende