Workshop macramé windlicht

Tineke De Waal

Status
Inschrijvingen afgesloten
Wanneer
  • zaterdag 15 december 2018 van 10 uur tot 12.30 uur
Prijs
30 euro (jaarkaarthouder 25 euro)
Uiterste inschrijfdatum
woensdag 12 december 2018
Weckpotten omhuld door een kunstig geweven netje van macramé-touw, een theelichtje in de pot maakt er een sfeervol windlicht van.

Upcycle je oude weckpotten tot originele windlichtjes met macramé. In deze workshop omhul je een weckpot door een kunstig geweven netje van macramé-touw. Nog een theelichtje erin, en je brengt de gezelligheid in een oogwenk in huis! Lesgeefster Tineke De Waal brengt je de basis bij van deze eenvoudige touwknooptechniek. Eens je die onder de knie hebt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop om van een touw een mooi kantpatroon te knopen. Lege glazen potten bekijk je voortaan nooit meer als afval...

Begeleiding Tineke De Waal

Voorkennis geen voorkennis vereist

Inbegrepen weckpot 1L, macramétouw, koffie of thee, toegang.

Minimum aantal deelnemers 6
Maximum aantal deelnemers 10

Tineke De Waal is afgestudeerd aan de Sint Lucasacademie, vrije grafiek. Ze komt uit een creatief gezin en als kind deed ze vaak macramé. Tot voor kort maakte zij deel uit van het weekendteam in Arboretum Kalmthout. Nu het macramé-werk terug volledig ‘hot’ is, pakt zij de draad weer op en wil je graag wegwijs maken in de boeiende ‘knopenwereld'.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende