Workshop fotograferen van sneeuwklokjes

Edwin Brosens

Status
Wanneer
  • vrijdag 9 februari 2018 van 17 uur tot 19 uur
Prijs
€ 18,50 (jaarkaarthouder € 16)
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 2 februari 2018
Close-up van een sneeuwklokje, met witte openstaande bloemblaadjes en een bloemenhartje met groene vlekjes op de gekartelde rand.

De witte tere bloemen van sneeuwklokjes zijn vaak moeilijk te fotograferen zonder verlies van detail in de bloemen.
Breng voor deze workshop je eigen spiegelreflex- of een compactcamera mee. Je krijgt handige tips van lesgever Edwin Brosens over hoe je omgaat met camera-instellingen, witbalans en gebruik van licht om de sneeuwklokjes zo gedetailleerd mogelijk op de foto te krijgen.

Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen. Deze workshop gaat door na sluitingstijd in het Serrehuis, waar de dag nadien de sneeuwklokjestentoonstelling open gaat.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, statief (optioneel)

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bomen -en plantenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende