Zaklampwandeling

Status
Wanneer
  • zaterdag 10 november 2018 van 19.30 uur tot 21.30 uur
Prijs
€ 8,5 (jaarkaarthouders € 5 / kinderen -12 jaar € 2,5)
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 8 november 2018
Een groep bezoekers staat met een gids onder een oude boom met afhangende takken, het is herfst en donker in Arboretum Kalmthout. De bezoekers lichten de takken bij met hun zaklampjes.

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, komen structuren van bomen en struiken meer dan ooit tevoorschijn. De planten in de arboretumtuin bereiden zich voor op de winter. Samen met een gids, trek je de tuin in voor een sfeervolle zaklampwandeling. Je krijgt een lampje waarmee je de zilverkleurige naalden van coniferen, de onderkant van boomkruinen en vruchten en zaaddozen van planten laat oplichten, een schitterend effect! De wandeling eindigt waar hij begon, aan de vuurschaal, met een kop warme chocolademelk.

De deuren gaan open om 19 uur. Schrijf je vooraf in, tickets kun je ter plaatse betalen en afhalen. Vanaf 19.30 uur gaat de ticketverkoop via de wachtlijst van start.

Voorzie warme kledij en aangepaste schoenen voor een wandeling op de graspaden.

Met dank aan WALFiLLi voor het ter beschikking stellen van de vuurschaal.

Close-up van verlichte fietslampjes in het donker, met logo Arboretum Kalmthout. Bezoekers houden de lampjes in hun hand tijdens de zaklampwandeling.
Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende