Zomerproeft: Anubhuticafé

Arnouts Home Cooking - POP UP

Status
Afgelast
Wanneer
  • van 9 augustus 2020 tot 23 augustus 2020
Prijs
Lunch vanaf € 48 p.p. | Diner vanaf € 59 p.p.

Deze zomer strijkt het culinaire team van topchef Lode Arnouts neer met een pop-up concept in het recent gerenoveerde Vangeertenhof. Met zicht op de prachtige arboretumtuin, brengt het Anubhuticafé ‘de wereld op je bord’. Geniet er van een gastronomische lunch of diner bereid met enkel seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

De lunch is perfect te combineren met een zomerse bubbelwandeling met gids in de arboretumtuin.

In en rond het ‘Zomerproeft Anubhuticafé’ kun je een inspirerende tentoonstelling door twee kunstenaars uit de regio bezoeken. Gilbert Uitdenhouwen stelt schilderijen en een organische inprint vanuit de natuur tentoon; Annie Andriessen betovert met haar innemend beeldhouwwerk. Wil je de galerie bezichtigen, dan ben je elke namiddag op afspraak welkom in het Anubhuticafé tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij een kopje thee, kun je er heerlijk wegdromen bij de tentoongestelde werken en je laten inspireren voor een volgende droomreis.

Vooraf reserven is verplicht. Ter plaatse wordt er alles aan gedaan om jouw gezondheid te garanderen met inachtneming van de geldende Covid-veiligheidsmaatregelen.

Volgende van de detaillijst