Winterpicknick

Piknikfabrik

Status
Wanneer
  • van 2 januari 2018 tot 28 februari 2018
Prijs
€ 25 p.p. (formule small), € 35 p.p. (formule large), € 10 kinderen (vaste prijs). Toegang tot de tuin is inbegrepen.
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 1 maart 2018
Bovenaanzicht van een herfstige picknicktafel, close-up van een hand die een kop warme soep vasthoudt, broodjes, gebak, fruitsap en bloemen in een vaas staan op de picknicktafel.

Deze winter serveert de Piknikfabrik in Arboretum Kalmthout een winterpicknick met alles erop en eraan. De Gloriëtte, het witte tuinpaviljoen, vormt de uitvalsbasis voor een gezellige buitenpicknick. Het prieel is voor deze gelegenheid een sprookjesachtige winterhut met schapenvelletjes en houten krukjes. Rond het middaguur staat je picknick klaar: dampende stoofpotjes, soep, quiches en zoetigheden, aangevuld met warme en koude dranken. Je kunt je pakket vervolledigen met extra's zoals glühwein en warme chocolademelk. Kinderen krijgen een aangepast menu. De Gloriëtte ligt niet ver van de Hamamelisroute, waar geurige toverhazelaars tijdens de wintermaanden volop bloeien en een zoet parfum doorheen de tuin verspreiden. De toegang tot Decembertuin en de Hamamelisfeesten is inbegrepen in de prijs, op zondagen brandt de vuurschaal en zijn er gratis wandelingen met gids. Nodig familie, vrienden en collega's uit voor een super-knusse namiddag en kom gezellig buiten!

Info en reservaties via Piknikfabrik, voor groepen vanaf 10 personen (de Gloriëtte biedt schuilplaats aan max. 20 personen).

Reserveren op weekdagen kan nog! De weekends zijn wegens succes volgeboekt.

Zicht op een wit tuinpaviljoen in de sneeuw, een dikke laag sneeuw op de kale takken van de bomen, zonnige winterdag in Arboretum Kalmthout.
Campagnebeeld Gezellig Buiten, winters weidelandschap met een groepje mensen rond een vuurkorf.
Gezellig buiten: Koud weer, heerlijk warme sfeer!

Kom deze herfst en winter gezellig buiten

Gezellig Buiten bundelt winterse activiteiten vol vuur en licht in de provincie Antwerpen. Provinciale domeinen en locaties dompelen zich onder in een gezellige, feeërieke sfeer. Kom Gezellig Buiten in het Vrijbroekpark, De Schorre, de Hoge Rielen (georganiseerd door de Warande), het Suske en Wiske – Kindermuseum, het Rivierenhof, het Zilvermeer, Arboretum Kalmthout, De Lilse Bergen en Keiheuvel. Ook tijdens de wintermaanden is het warm en vurig in de provincie Antwerpen. Koud weer, heerlijk warme sfeer!

www.gezelligbuiten.be

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende