Workshop bonsai verpotten VOLZET

Rudy Siedlecki

Volzet. Je kan je op de wachtlijst laten plaatsen.

Status
Volzet
Wanneer
  • zondag 28 maart 2021 van 13.30 uur tot 16 uur
Prijs
€ 28 | jaarkaarthouder € 23 (materiaal en toegang tot de tuin inbegrepen)
Een man knielt neer naast een bonsai om de aardkluit water te geven. De plant is uit zijn pot gehaald om te verpotten. Bonsaiverzorging in Arboretum Kalmthout.

Wordt het tijd om je bonsai te verpotten, maar weet je niet goed hoe je er aan begint? In deze workshop leer je het stap voor stap, en pas je de technieken meteen toe op je eigen bonsai. Breng dus je eigen boompje en bonsaischaal mee (max. 45 cm diameter). Na deze workshop ben je in staat om bonsaiboompjes op een veilige manier te verpotten. Bonsaisubstraat, drainageroosters, aluminium binddraad en de toegang tot de tuin zijn inbegrepen in de prijs. Maak van de gelegenheid gebruik om voor of na de workshop een bezoek te brengen aan de arboretumtuin en het bonsaiatelier.

NB Indien je niet over je eigen bonsai beschikt, gelieve te melden bij inschrijving. Je kan een van onze boompjes leren verpotten maar deze blijven uiteraard in het Arboretum.

leeftijd: vanaf 15 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: snoeischaar, je eigen bonsai (heb je geen eigen bonsai,plant meld dit bij je inschrijving en dan zorgen we voor een oefenplant in de cursus)

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin, materialen, koffie of thee met gebak

minimum aantal deelnemers: 6 personen

maximum aantal deelnemers: 10 personen

Graag 15 minuten op voorhand aanwezig a.u.b.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst