Plantendag voorjaar

Groene vingers? Kom planten kopen bij de allerbeste kwekers op de plantenmarkt voor één dag, middenin de tuin van Arboretum Kalmthout.

Wanneer
  • zondag 16 april 2023 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
online tickets € 12 | dagkassa € 14 | gratis met jaarkaart, museumpas en voor kinderen -12 jaar | € 2,40 UiTPAS met kansentarief (enkel aan dagkassa)

Ben je een border aan het aanplanten, wil je dringend je bloembakken vullen of ben je op zoek naar niet-alledaagse groenten voor je moestuin? Kom dan snuisteren op de plantendag van Arboretum Kalmthout tussen een vijftigtal kramen boordevol bijzondere planten, bomen, struiken, zaden, bollen en knollen. Je kunt er op één dag terecht bij de allerbeste kwekers van België en omstreken voor allerhande tuinplanten en botanische zeldzaamheden, en dat in het prachtige kader van de arboretumtuin.

Koop je tickets online
Koop nu je tickets via de ticket-webshop. Met je e-ticket op zak loop je op de plantendag vlotter door naar de ticketcontrole. Bovendien is het voorverkooptarief een pak voordeliger! Tickets zijn ook aan de dagkassa beschikbaar vanaf 9.45 uur.

Gratis toegang met je jaarkaart of je museumpas
Op vertoon van een geldige jaarkaart of museumpas, heb je gratis toegang tot de plantendag. En ook kinderen jonger dan twaalf jaar bezoeken de plantendag gratis. Zij hoeven geen ticket te reserveren en kunnen meteen doorlopen naar de ticketcontrole.

Organisator:
Arboretum Kalmthout