Zomerspeurtocht: Kampioenen

Deze zomer houden de planten van Arboretum Kalmthout hun eigen Olympische Spelen. Ontdek hun krachten in deze leuke zomerspeurtocht en speel mee als een echte kampioen!

Wanneer
  • van 29 juni 2024 tot 1 september 2024
Prijs
toegang tot de tuin betalend | kinderen -12 jaar bezoeken de tuin gratis | aan de kassa koop je een speurkaart voor € 2,5 (of voor € 0.50 met UiTPAS met kansentarief)

Medailles, daar doen planten niet aan. Maar dat ze wereldrecords breken, is zeker. Deze zomer zijn er niet alleen kampioenen te ontdekken op de Olympische Spelen in Parijs. Ook de arboretumtuin rolt de spieren en toont zich van zijn strafste kant. Welke zijn de hoogste bomen, en de snelst of de hoogst groeiende planten? Ken je de glibberigste, de stekeligste of de langst levende? Kom tijdens de grote vakantie bij al deze kampioenen speuren en spelen in de arboretumtuin. De vele vlindertjes, bijtjes en hommels op de zomerbloemen doen vrolijk mee.

Heel de maand juli en augustus te ontdekken in Arboretum Kalmthout, elke dag open van 10 tot 17 uur. Een ideale zomeractiviteit voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, en hun familie!

Organisator:
Arboretum Kalmthout