Workshop Kom op verhaal

Elselien Dijkstra

Deze inspirerende schrijfworkshop bestaat uit drie aparte sessies, die je telkens afzonderlijk of als een volledige reeks kunt volgen. Schrijf je per lesdag in, tickets zijn beschikbaar aan de kassa of in de ticket-webshop.

Status
Inschrijvingen afgesloten
Wanneer
  • vrijdag 23 september 2022 van 09.30 uur tot 12.30 uur
Prijs
Per sessie: € 45 | jaarkaarthouder € 40 | kansentarief met UiTPAS Van Polder tot Kempen € 9 (UiTPAS tickets enkel aan de balie)

Kom op verhaal in Arboretum Kalmthout. Vind een moment van rust in deze prachtige tuin, een speelruimte waar je even je fantasie de vrije loop laat. Tijdens deze schrijfworkshop wakkert Elselien je verbeeldingskracht aan door fragmenten te lezen en door te wandelen in de tuin. 

Samen nadenken over waar de inspiratie vandaan komt en ontdekken hoe schrijvers inspiratie vinden. Door korte schrijfopdrachten in de tuin, ontdek je je eigen creativiteit, nieuwe personages en verhalen. Aan het eind van elke workshop deel je je oogst aan ideeën en verhalen met elkaar. 

Elselien Dijkstra (1980) woont in Kalmthout. Ze studeerde Filosofie, is filosofisch gespreksleider en volgde de driejarige opleiding Schrijven aan het deeltijds kunstonderwijs van Antwerpen. Arboretum Kalmthout is voor haar een plek om te verbinden met de natuur en haar gedachten. Die ervaring wil ze graag doorgeven aan anderen. Bezoek haar website www.zinspeler.be

min. aantal deelnemers : 6

max. aantal deelnemers : 10

inbegrepen : toegang tot de tuin, drankje

meebrengen : schrijfboekje en pen

Organisator:
Arboretum Kalmthout