Picknick in de tuin met de Piknikfabrik

Piknikfabrik

Kom wandelen in Arboretum Kalmthout en laat je kant-en-klare picknick leveren door de Piknikfabrik.

Status
Wanneer
  • van 1 juli 2024 tot 29 september 2024
Prijs
toegangsticket + picknick naargelang gekozen formule

Een gezellige daguitstap of iets te vieren met familie, vrienden of in groep? Geniet van een wandeling in de 13,5 hectare tuin van Arboretum Kalmthout en reserveer een heerlijke picknick via de Piknikfabrik. Jouw kant-en-klare koffer met hapjes, drankjes en alles wat je nodig hebt voor een geslaagd openluchtetentje zal op het afgesproken tijdstip geleverd worden in de Vlindertuin, aan de Gloriëtte of in de Rozentuin. Er is keuze uit verschillende lunchformules, en er zijn ook vegetarische opties en een kindermenu.

De Piknikfabrik werkt zoveel mogelijk met lokale producten. Picknicken met de Piknikfabrik kan vanaf 8 personen (minimum). En geen zorgen over de afwas, want die doet de Piknikfabrik.

De PIKNIKFABRIK is sinds 2016 onze partner voor picknicks in de tuin.

Hoe werkt het?

Picknicken in de natuur kan vanaf nu zonder zorgen of gesjouw en je kiest zelf de locatie. De Piknikfabrik levert het picknickpakket ter plaatse en op slot. Met een code kun je bij aankomst jouw picknick openen. Je geniet van de hapjes, drankjes en alles wat je nodig hebt voor een geslaagd openluchtetentje. Nadien haalt de Piknikfabrik de picknick op en doen zij de afwas. Je picknickt dus zonder zorgen! Arboretum Kalmthout is een van de locaties waar je je picknickkoffer kunt laten leveren.

Reserveren doe je rechtstreeks bij de Piknikfabrik! Meer info vind je op de website van de Piknikfabrik

Organisator:
Arboretum Kalmthout