Doe een jaarkaart cadeau

Op een houten tuinbank zitten drie dames. Ze lachen en drinken een glaasje wijn. Op de achtergrond hoge, groene borderplanten als vingerhoedskruid en zachtroze papaver.

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan is een jaarkaart een leuk idee! Met een jaarkaart kun je de tuin een jaar lang gratis bezoeken. De kaart staat op naam en kan op elk moment ingaan. Jaarkaarthouders genieten vele voordelen, ontdek het hier.

Koop een jaarkaart cadeaubon aan de balie

Vraag je jaarkaart cadeaubon aan de onthaalbalie en kies uit drie mooie kaarten (een voorbeeld zie je onderaan deze pagina). Betaal ter plaatse en laat de gegevens van de nieuwe jaarkaarthouder achter. De cadeaubon neem je mee, en intussen maken wij de jaarkaart. Ten laatste drie weken na het uitschrijven van de cadeaubon, ligt de nieuwe jaarkaart aan de balie klaar. In afwachting, kan de jaarkaarthouder de arboretumtuin bezoeken op vertoon van de cadeaubon.

Arboretum Kalmthout is elke dag open van 10 tot 17 uur, ook op feestdagen.

Bestel een jaarkaart cadeaubon via de website

Bestel hier een jaarkaart cadeaubon en betaal per overschrijving. Van zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen we je de cadeaubon op. Op vertoon van de cadeaubon, kan de nieuwe jaarkaarthouder bij het eerste bezoek aan de tuin de jaarkaart afhalen aan de balie.

cadeaubon 'LENTE'

cadeaubon 'ZOMER'

cadeaubon 'HERFST'