Seizoenswandeling

Op het vlonderpad in de arboretumtuin staat een groep bezoekers bij de gids. Het is een frisse voorjaarsdag, Rond het vlonderpad ligt een tapijt van droge bladeren.

De tuin schittert in ieder seizoen en maakt een bezoek meer dan waard. Een gids toont je bijzondere plekken in de tuin en geeft interessante weetjes over het leven van bijzondere bomen en planten doorheen de vier seizoenen.

periode: hele jaar

Een gids reserveren

Een bezoek met gids duurt ongeveer 1,5 uur, je kiest zelf het aanvangsuur. Op aanvraag is een bezoek in groep na sluitingstijd ook mogelijk. Er is geen minimum aantal personen bepaald. Vanaf 15 personen geniet je groepstarief aan € 6 per persoon. Een gids voor een groep tot 25 personen kost € 55. Meer info over de tarieven vind je in openingstijden & toegangsprijzen.

- een seizoenswandeling kun je op elke dag van de week boeken, ook op zon- en feestdagen

- minimaal 1, maximaal 25 personen

- de reguliere toegangsprijzen voor een bezoek aan de tuin zijn van toepassing, en vanaf 15 personen geldt een voordelig groepstarief

- de bijdrage voor de gids bedraagt € 55 per rondleiding

- informeer naar de beschikbaarheid van een gids tot 5 dagen voor de gewenste start via het online reservatieformulier voor groepsbezoeken (of bel het onthaal via Tel. +32 (0)3 666 67 41)

- een onthaalmedewerker bevestigt of er een gids beschikbaar is

- je betaalt het toegangsgeld voor de tuin en het tarief voor de gids aan de kassa voor de start van jouw rondleiding