Verslingerd aan klimmers

Een lichtpaarse Wisteria of Blauwe Regen slingert in een boom, op de achtergrond de grote vijver van Arboretum Kalmthout.

Met slinger- en klimplanten vergroen je een woning, schutting of muurtje. Je vergroot meteen ook de groene oppervlakte van je tuin en voegt een extra dimensie toe. Maar hoe slingeren ze zich omhoog? Hoeveel tijd vraagt het hen? In de arboretumtuin groeien en bloeien een groot aantal klimplanten. De gids geeft uitleg en tips over de bijzonderheden van klimplanten. Tuinieren met weelderige klauteraars is immers een kwestie van afwegen en controleren.

periode: hele jaar

Een gids reserveren

De wandeling verslingerd aan klimmers duurt ongeveer twee uur, je kiest zelf het aanvangsuur. Op aanvraag is een bezoek in groep na sluitingstijd ook mogelijk. Een rondleiding kun je op elke dag van de week boeken, ook op zon- en feestdagen.

  • aangeboden talen: NL
  • minimaal 1, maximaal 25 personen per gids
  • de reguliere toegangsprijzen voor een bezoek aan de tuin zijn van toepassing, zie openingstijden & toegangsprijzen
  • vanaf 15 personen geldt een voordelig groepstarief, enkel te koop aan de kassa voor de start van je bezoek
  • de bijdrage voor de gids bedraagt € 55, te betalen aan de kassa voor de start van de rondleiding
  • informeer naar de beschikbaarheid van een gids tot 5 dagen voor de gewenste start via het online reservatieformulier voor groepsbezoeken, of bel het onthaal via Tel. +32 (0)3 666 67 41. Een onthaalmedewerker bevestigt of er een gids beschikbaar is.