Verhuur

Patio Arboretum Kalmthout, feestelijke gedekte tafel onder een lindenboom. Links de Foyer met serre en het dak van de Balkenzaal.

Serrehuis

Het Serrehuis bestaat uit de Foyer en de Balkenzaal. Het biedt plaats aan 100 tot 120 personen. Er zijn 12 tafels en 100 stoelen aanwezig. Statafels met hoes kunnen bijkomend gehuurd worden. Je richt alles zelf in naargelang je activiteit. Je beschikt over drie schermen en twee vaste beamers. Er is ook een terras.

Maak een afspraak en kom langs om de zaal te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen.

 

Vangeertenhof

Het Vangeertenhof stamt uit 1885 en was oorspronkelijk het zomerverblijf van de familie Van Geert. Vanuit het statige gebouw heb je een prachtig zicht tot diep in de arboretumtuin. Het tuinterras aan de achterzijde is bij droog weer een extra troef.

De gelijkvloerse verdieping is multifunctioneel en zowel voor kleine gezelschappen als voor grotere groepen geschikt. Bij recepties kunnen er tot 90 personen binnen.

Er is een ingerichte receptiekeuken en servies voor recepties en diners tot 40 personen. Je kunt zelf extra servies meebrengen of huren. Je kunt zelf de receptie verzorgen, met je eigen traiteur of via één van onze huistraiteurs.

Het Vangeertenhof is, omwille van renovatie, niet beschikbaar tot voorjaar 2020.