Verhuur

Serrehuis

Het Serrehuis bestaat uit de Foyer en de Balkenzaal. Het biedt plaats aan 80 (zittend) tot 100 personen (staand). Er zijn 12 tafels en 100 stoelen aanwezig. Statafels met hoes kunnen bijkomend gehuurd worden. Je richt alles zelf in naargelang je activiteit. Je beschikt over drie schermen en twee vaste beamers. Er is ook een terras.

Maak een afspraak en kom langs om de zaal te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen.

 

Arboretum Kalmthout en Vangeertenhof

Vangeertenhof

Het Vangeertenhof stamt uit 1885 en was oorspronkelijk het zomerverblijf van de familie Van Geert. Vanuit het statige gebouw heb je een prachtig zicht tot diep in de arboretumtuin. Het grote tuinterras aan de achterzijde is een extra troef bij mooi weer.

De gelijkvloerse verdieping is multifunctioneel en zowel voor kleine gezelschappen als voor grotere groepen geschikt. Bij recepties kunnen er tot 80 personen binnen. Het meubilair bestaat uit een aantal ronde of rechthoekige tafels, stoelen en statafels.

Er is een koude keuken op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping is een warme keuken ingericht. Aangrenzend is een ruimte die kan gebruikt worden voor activiteiten voor kleinere gezelschappen. Er is een terras dat uitzicht geeft op de tuin. Alle ruimten kunnen samen of apart gehuurd worden. Je kunt je activiteit zelf verzorgen, met je eigen traiteur of via één van onze huistraiteurs.

In 2024 en 2025 is het Vangeertenhof trouwlocatie omdat het gemeentehuis wordt gerenoveerd. Hierdoor is het beperkt beschikbaar voor verhuur van zondag tot donderdag en op zaterdagnamiddag. Maak een afspraak voor meer informatie en beschikbaarheid.