Tai chi in de tuin

Marc Wens

We starten de lessen opnieuw op volgens de geldende corona-maatregelen. Reserveren is niet nodig. OPGELET: op donderdag 9 en 16 september uitzonderlijk GEEN TAICHI omwille van vakantie van de lesgever.

Wanneer
  • van 6 mei 2021 tot 28 oktober 2021
Prijs
€ 10 per les / jaarkaarthouder € 7 (toegang tot de tuin inbegrepen)
Groep deelnemers aan de cursus tai chi op het graspad tussen de groene borders van Arboretum Kalmthout

Beleef de seizoenen telkens op een andere manier en in alle rust: bij de vijver, het bamboebos, tussen de sierkerselaars of monumentale bomen. Tai chi is een harmonieuze oosterse bewegingskunst waarbij je met zo weinig mogelijk inspanning je hele lichaam beweegt in een opeenvolging van trage maar vloeiende bewegingen. Tai chi is voor elke leeftijd geschikt, je hoeft geen voorkennis te hebben om deel te nemen.

Elke donderdag welkom van 10.30 tot 12.00 uur.

Opgelet: geen taichi op feestdagen en op 9 en 16 september 2021.

De toegang tot de tuin is inbegrepen. Je draagt best sportieve of soepele kledij en brengt een flesje water mee. Het dragen van een mondmasker in de tuin en tijdens de tai chi sessie is verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar.

Corona/Covid-19

Opgelet, deze cursus kan enkel doorgaan indien de veiligheidsmaatregelen dit toelaten.

leeftijd: vanaf 18 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: flesje water, matje, mondmasker.

Marc Wens  beoefent sinds 1988 tai chi. Hij is leraar tai chi, gespecialiseerd in Yang Style 108 vorm. Hij gaf vijf jaar les in het Antwerpse en daarna in Hoevenen. Sinds voorjaar 2015 geeft hij taichi in de arboretumtuin. Jaarlijks bezoekt hij China om zich verder te vervolmaken in deze vorm van bewegen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout