Decembertuin

Wanneer
  • van 1 december 2017 tot 22 december 2017
Prijs
inbegrepen in toegangsticket
Een oudere man en vrouw met twee kinderen verwarmen zich bij een brandende vuurkorf, winterse opendeurdag in Arboretum Kalmthout.

Op een wandeling door de decembertuin krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. In het lage licht krijgen zaden en droge stengels een prachtig silhouet, de eerste winterbloeiers verspreiden een heerlijk parfum. Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria. ’s Zondags brandt de vuurschaal.

Van vrijdag 1 tot en met vrijdag 22 december, kun je elke zondag om 14 uur gratis deelnemen aan een wandeling met gids. De gegidste rondleiding is inbegrepen in je toegangsticket, afspraak bij de vuurschaal.

Met dank aan WALFiLLi voor het ter beschikking stellen van de vuurschaal.

Op zoek naar originele eindejaarscadeautjes of bijzondere planten voor je wintertuin? Kom langs in de cadeau- en boekenshop en in het plantencentrum. In december zijn er interessante eindejaarsacties en kortingen!

Van zaterdag 23 december 2017 is Arboretum Kalmthout volledig gesloten. Vanaf zaterdag 6 januari zij we opnieuw open voor de Hamamelisfeesten

Winters weidelandschap, in het midden een kampvuur met een groepje volwassenen en kinderen die plezier maken, poster voor Kom gezellig buiten, een wintercampagne in de groendomeinen van de provincie Antwerpen.

Er is heel wat te doen dit winterseizoen

Niet alleen in Arboretum Kalmthout kun je volop genieten van de herfst en de winter, ook in andere provinciale domeinen is het gezelligheid troef. Kijk op www.gezelligbuiten.be en nodig vrienden en familie uit om samen de gezelligste plekjes in de provincie Antwerpen te ontdekken.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende