Decembertuin

Wanneer
  • van 1 december 2017 tot 22 december 2017
Prijs
inbegrepen in toegangsticket
Een oudere man en vrouw met twee kinderen verwarmen zich bij een brandende vuurkorf, winterse opendeurdag in Arboretum Kalmthout.

Op een wandeling door de decembertuin krijgen de wintergroene bomen en struiken alle aandacht en komen de vormen van takken en bomen mooi tevoorschijn. In het lage licht krijgen zaden en droge stengels een prachtig silhouet, de eerste winterbloeiers verspreiden een heerlijk parfum. Geniet van een gezellige winterwandeling, in de tuin of langs het tuinpad. Drink warme chocolademelk in de cafetaria. ’s Zondags brandt de vuurschaal.

Van vrijdag 1 tot en met vrijdag 22 december, kun je elke zondag om 14 uur gratis deelnemen aan een wandeling met gids. De gegidste rondleiding is inbegrepen in je toegangsticket, afspraak bij de vuurschaal.

Met dank aan WALFiLLi voor het ter beschikking stellen van de vuurschaal.

Op zoek naar originele eindejaarscadeautjes of bijzondere planten voor je wintertuin? Kom langs in de cadeau- en boekenshop en in het plantencentrum. In december zijn er interessante eindejaarsacties en kortingen!

Van zaterdag 23 december 2017 is Arboretum Kalmthout volledig gesloten. Vanaf zaterdag 6 januari zij we opnieuw open voor de Hamamelisfeesten

Campagnebeeld Gezellig Buiten, winters weidelandschap met een groepje mensen rond een vuurkorf.
Gezellig buiten: Koud weer, heerlijk warme sfeer!

Kom deze herfst en winter gezellig buiten

Gezellig Buiten bundelt winterse activiteiten vol vuur en licht in de provincie Antwerpen. Provinciale domeinen en locaties dompelen zich onder in een gezellige, feeërieke sfeer. Kom Gezellig Buiten in het Vrijbroekpark, De Schorre, de Hoge Rielen (georganiseerd door de Warande), het Suske en Wiske – Kindermuseum, het Rivierenhof, het Zilvermeer, Arboretum Kalmthout, De Lilse Bergen en Keiheuvel. Ook tijdens de wintermaanden is het warm en vurig in de provincie Antwerpen. Koud weer, heerlijk warme sfeer!

www.gezelligbuiten.be

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende