Winterpicknick

Deze winter serveert de Piknikfabrik opnieuw een 'winterpicknick' met alles erop en eraan in de Gloriëtte, het witte tuinprieel in Arboretum Kalmthout. 

Status
Wanneer
  • van 1 december 2018 tot 28 februari 2019
Prijs
€ 25 p.p. (formule small), € 35 p.p. (formule large), € 10 kinderen (vaste prijs). Toegang tot de tuin is inbegrepen.

Het witte tuinpaviljoen, vormt de uitvalsbasis voor een gezellige buitenpicknick. Het prieel is voor deze gelegenheid een sprookjesachtige winterhut met schapenvelletjes en houten krukjes. Rond het middaguur staat je picknick klaar: dampende stoofpotjes, soep, quiches en zoetigheden, aangevuld met warme en koude dranken. Je kunt je pakket vervolledigen met extra's zoals glühwein en warme chocolademelk. Kinderen krijgen een aangepast menu. De Gloriëtte ligt niet ver van de Hamamelisroute, waar geurige toverhazelaars tijdens de wintermaanden volop bloeien en een zoet parfum doorheen de tuin verspreiden. De toegang tot Decembertuin en de Hamamelisfeesten is inbegrepen in de prijs. Nodig familie, vrienden en collega's uit voor een super-knusse namiddag en kom gezellig buiten! 

Info en reservaties via Piknikfabrik, voor groepen vanaf 10 personen (de Gloriëtte biedt schuilplaats aan max. 20 personen).

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende