Fotografie van siergrassen

Edwin Brosens

Status
Wanneer
  • vrijdag 20 september 2019 van 17 uur tot 19 uur
Prijs
€ 18,50 / jaarkaarthouder € 16
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 13 september 2019

Siergrassen zijn gedetailleerd en sierlijk, ideaal om te fotograferen. De bloeipluim is een weelde aan kleine steeltjes en pluimpjes. In deze fotografiecursus leer je technieken om door middel van licht of een zwarte achtergrond de subtiele- of juist erg opvallende- details van siergrassen in beeld te brengen. Laat je inspireren door de grote variatie aan siergrassen uit de arboretumtuin. Lesgever Edwin Brosens geeft je heel wat praktische tips zodat je zelf verder kan experimenteren met deze bijzondere vorm van fotografie.

Breng je eigen digitale spiegelreflex- of compactcamera mee, een statief voor lange sluitertijden kan handig zijn. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, statief (optioneel)

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bloemenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst