Zwart-witfotografie van bloemen en planten

Edwin Brosens

Status
Wanneer
  • vrijdag 7 juni 2019 van 17 uur tot 19 uur
Prijs
€ 18,50 / jaarkaarthouder € 16
Uiterste inschrijfdatum
zaterdag 1 juni 2019
SONY DSC
SONY DSC

Er gaat een sterke zeggingskracht uit van zwart-witfotografie. Zwart-witfoto's dwingen je om op zaken zoals vorm, licht, compositie en lijnenspel te letten. Tijdens deze cursus leer je op een andere manier je onderwerp benaderen en tijdloos in beeld brengen. Lesgever Edwin Brosens geeft je tips over camerainstellingen en het gebruik van licht.

Deze workshop gaat na sluitingstijd door in de arboretumtuin. Breng je eigen spiegelreflexcamera of compactcamera mee, eventueel een statief (aangeraden). Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om deel te nemen.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, buitenkledij en laarzen, statief en externe flitser (optioneel)

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bloemenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst