Miss Hamamelis 2024

Fier op je eigen bloeiende toverhazelaar? Ding mee naar de titel van Miss Hamamelis 2024 en breng een tak Hamamelis uit jouw tuin naar Arboretum Kalmthout. Een professionele én een publieksjury kiest en maakt de winnaars bekend om 15 uur in het onthaalgebouw.

Wanneer
  • zondag 28 januari 2024 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
gratis deelname | het onthaalgebouw is vrij toegankelijk, een bezoek aan de tuin betalend

Jouw mooiste

Vandaag ben je uitgenodigd om een takje van een bloeiende toverhazelaar uit je eigen tuin mee te brengen en te laten meedingen naar de begeerde titel ‘Miss Hamamelis 2024’. Alle ingezonden takjes worden opgesteld in een presentatiestand in het onthaalgebouw waarna een publieks- en professionele jury de tentoongestelde inzendingen zal beoordelen. De mooist bloeiende takken bekronen ze met ‘Miss Hamamelis 2024’.

Voor elke winnaar een prijs

Er zijn verschillende categorieën: beste gele, beste rode, beste oranje en best geurende. En ook de allermooist bloeiende van alle inzendingen zal gekozen worden. Voor elke inzender van een winnend takje is er een passende prijs. Terwijl de jury haar werk doet kun je een wandeling maken door de arboretumtuin of genieten van een lekker kopje koffie in de cafetaria.

Wanneer kun je takjes inleveren?

Takjes inleveren kan op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari 2024 tussen 10 en 17 uur, of op zondag 28 januari 2024 tussen 10 en 10.30 uur.

Stemrondes

Het publiek kan stemmen op zondag 28 januari tussen 11 en 14 uur in het onthaalgebouw van Arboretum Kalmthout (vrije toegang). De winnaars worden op zondag 28 januari om 15 uur door de jury bekend gemaakt.

Organisator:
Arboretum Kalmthout