Ode aan verwondering

Mieke Sanders

Wanneer
  • van 5 maart 2022 tot 24 april 2022
Prijs
galerie gratis, bezoek aan de tuin is betalend

Het werk van Mieke wordt gevormd en geïnspireerd door de diepe band die zij voelt met de natuur. De invloeden die haar emotioneel raken en verinnerlijken, vormen de impressies die tot uiting komen in haar lyrisch abstracte werken.

De werken zijn uitgevoerd in acryl op doek, gemengde technieken.

Mieke Sanders

Door mijn  werk als begeleider bij activiteiten ben ik op zoek gegaan naar meer en andere expressiemiddelen. Die heb ik gevonden door cursussen en workshops , schildersessies in binnen- en buitenland met de “Poperingegroep” en met vriendenkring “’t Palet”.

Door het steeds zoeken en ontdekken van nieuwe technieken en de rijkdom van de contacten met vele kunstenaars in mijn omgeving krijgen schilderen en beeldhouwen een vaste en eigen mature expressievorm.

Mijn speciale band met het Arboretum is in mijn prille jeugd al ontstaan, toen ik met mijn gespaarde centjes een eerste fototoestelletje kocht en kwam fotograferen in de hoop de schoonheid en de impressies te vatten en te kunnen weergeven. Nog steeds word ik geraakt en betoverd door de schoonheid van deze natuur.

Organisator:
Arboretum Kalmthout