Paasspeurtocht

Wanneer
  • van 28 maart 2020 tot 19 april 2020
Prijs
Deelname speurtocht € 2,5. Toegang tuin: kinderen -12 jaar, jaarkaarthouders en museumpas gratis.
In een oude magnolia met brede en laaghangende takken, hangt een groot kartonnen paasei tussen de witte bloemen, als onderdeel van de paasspeurtocht. Zonnige lentedag in Arboretum Kalmthout.

Kom eitjes tellen

Het is lente in Arboretum Kalmthout. Dat zie je aan de bloesems, de vrolijke madeliefjes in het gras en de eieren in de bomen. Eieren?! Jawel, de tuiniers hebben 100 kleurrijke afbeeldingen van paaseieren tussen de planten verstopt. Doe mee met de paasspeurtocht en verzamel zoveel mogelijk eieren op je speurkaart. Onderweg kun je leuke spelletjes spelen, nadien wacht je een chocolade verrassing!

Oude postkaart met paasthema, een paashaas roeit staande in een bootje op een vijver, hij vervoert een groot paasei, op de oever groeien sneeuwklokjes en vergeet-me-nietjes. Paasspeurtocht in Arboretum Kalmthout.

Een uitstap op kindermaat

Kom je met je klas, je vrienden of je familie? De arboretumtuin is een heerlijk groene plek om op avontuur te gaan. Wandel over bomen, hoor de kikkers kwaken bij de vijver en verstop je in het bamboebos. In de cafetaria kun je gezellig tekeningen inkleuren bij een drankje, of een hapje eten.

Logo en beeldmerk Libeert, Belgian chocolate creators since 1923.
Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst