Plantendag najaar

Wanneer
  • zondag 6 oktober 2019 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
€ 8,50 (jaarkaarthouder en kinderen -12 jaar gratis, Museumpas € 1,5)
Twee vrouwen kijken naar een aankondiging op een houten staander, temidden van prachtig gedecoreerde standen met bijzondere groenten, klimplanten, zadenselecties en herfstkleuren. Plantendag najaar in Arboretum Kalmthout.

Plantendag
Op deze oudste plantenbeurs van België bieden zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber!

Gratis rondleidingen
Geniet van een wandeling door de arboretumtuin, volop in herfstkleuren. Tussen 11 en 16 uur zijn er elk uur gratis rondleidingen met gids, ze duren ongeveer één uur.

Een man wandelt voorbij een kleurrijke selectie bloemen en planten en bekijkt de naamkaartjes, op de achtergrond tientallen bezoekers tussen de kraampjes op een zonnige plantendag najaar in Arboretum Kalmthout.

Gratis plantenparking
Voor wie veel te dragen heeft, is er een gratis plantenparking. Je kunt er je aankopen in bewaring laten en een wandeling in de tuin maken of iets eten en drinken in de cafetaria. Bij je vertrek haal je je planten af aan de uitgang bij het ophaalpunt van de plantenparking.

Cadeau- & boekenshop
Dé plek voor interessante tuinboeken en originele cadeaus.

Tickets
Kassa van 9.30 tot 16.45 uur. Tickets in voorverkoop beschikbaar aan de balie. Met je ticket in voorverkoop bespaar je tijd en kun je rechtstreeks doorlopen naar de ticketcontrole.

Extra parkeergelegenheid
Er zijn 200 extra parkeerplaatsen aan het NMBS-station van Kalmthout op slechts 200m van de ingang van Arboretum Kalmthout, of op het marktplein (600m). Van hieruit rijdt een gratis pendelbus tussen 10 en 16.30 uur.

Kom met de trein
Gemakkelijker kan het niet, de trein stopt op wandelafstand (5 minuten) van de ingang.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst