Plantendag najaar

Wanneer
  • zondag 1 oktober 2017 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
€ 8,50 - jaarkaarthouders en kinderen <12 jaar gratis
Verschillende bezoekers bekijken een plantenselectie op een verhoogde lange tafel tijdens een drukke plantendag najaar in Arboretum Kalmthout, op de achtergrond een tiental kraampjes met witte daken.

Plantendag
Op deze oudste plantenbeurs van België vind je zorgvuldig geselecteerde meesterkwekers en verzamelaars uit binnen- en buitenland bieden een ongekende variatie van bijzondere, nieuwe en zeldzame tuinplanten. Elk zijn ze specialist binnen hun aangeboden sortiment. De plantendag van Arboretum Kalmthout is een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber!

Gratis rondleidingen
Geniet van een wandeling door de arboretumtuin, volop in herfstkleuren. Tussen 11 en 16 uur zijn er elk uur gratis rondleidingen met gids, ze duren ongeveer één uur.

Een familie staat tussen weelderige planten en bloemen aan een kraampje dat Salvia's verkoopt tijdens een zonnige plantendag najaar in Arboretum Kalmthout. Een jongetje zit op de schouders van zijn papa. Op de achtergrond een gezellige drukte tussen tientallen kraampjes.

Speciale plantencrèche
Voor wie veel planten koopt, is er een speciale gratis plantencrèche.

Cadeau- & boekenshop
dé plek voor interessante tuinboeken en originele cadeaus.

Tickets
Kassa van 9.30 tot 16.45 uur.

Extra parkeergelegenheid
Er zijn 200 extra parkeerplaatsen aan het NMBS-station van Kalmthout op slechts 200m van de ingang van Arboretum Kalmthout, of op het marktplein (600m). Van hieruit rijdt een gratis pendelbus tussen 10 en 16.30 uur.

Kom met de trein

Gemakkelijker kan het niet, trein stopt op wandelafstand (5 minuten) van de ingang.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende