Plantenhanger macramé

Tineke De Waal

Wanneer
  • zaterdag 28 maart 2020 van 10 uur tot 12.30 uur
Prijs
€ 35, jaarkaarthouder € 30
Uiterste inschrijfdatum
zaterdag 21 maart 2020

De lente komt eraan. Na de grote schoonmaak is het tijd om ook je kamerplanten op te frissen. Pimp je potje met een macramé plantenhanger. Voor in je living, je tuinkamer of terras. Met een paar basisknopen ga je aan de slag en na twee à drie uur heb je de smaak te pakken en kan je thuis zelf nog meerdere potjes voorzien van een hanger. Breng je eigen potje mee (ca. 15 cm). Heb je dit niet direct bij de hand, kom dan iets vroeger en koop je materiaal ter plaatse. 

 

Begeleiding: Tineke De Waal

Leeftijd: vanaf 18  jaar

Voorkennis: geen

Meebrengen: bloempotje of cachepot ca. 15 cm doormeter (potje kan ook aangekocht worden in Arboretum, € 5). Vermeld dit even bij je inschrijving, dan staat het potje klaar en kan je meteen aan de slag.

Inbegrepen: 100% gerecycleerd garen (80% katoen, 20% andere vezels), koffie of thee.

Minimum aantal deelnemers: 6

Maximum aantal deelnemers: 10

 

Tineke De Waal is afgestudeerd aan de Sint Lucasacademie, vrije grafiek.  Ze komt uit een creatief gezin en als kind deed ze vaak macramé. Tot voor kort maakte zij deel uit van het weekendteam in Arboretum Kalmthout. Nu het macramé-werk terug volledig ‘hot’ is, pakt zij de draad weer op en wil je graag wegwijs maken in de boeiende ‘knopenwereld'. Er is ook nog een workshop vazen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst