Terra Nova 2017 - Uiltje Vangen: Maak een Dromenvanger

Status
Wanneer
  • dinsdag 8 augustus 2017 van 13.30 uur tot 16 uur
Prijs
€ 12,50 (materialen inbegrepen)
Uiterste inschrijfdatum
dinsdag 1 augustus 2017
Terra Nova 2017 ganzen
Beeldmerk TN 2017

Heb je weleens minder fijne dromen of bekruipt je de angst als je alleen in je bed ligt? Een dromenvanger kan je hierbij helpen. En als je deze zelf kan maken, dan ben je voorgoed van je enge dromen af.

Althans dat is toch wat men beweert over een dromenvanger. Hij waakt over je dromen en zorgt voor een rustige nacht. Je kunt een dromenvanger zelf maken en er een persoonlijke toets aan geven.

Groepsfoto bij de kinderworkshop dromenvanger maken, een groepje meisjes steekt elk een zelfgemaakte dromenvanger in de lucht, Arboretum Kalmthout.

De uilendromenvanger wordt gemaakt met prachtig natuurlijk materiaal uit de arboretumtuin. We doen namelijk eerst een toffe wandeling door de collectie en verzamelen takken, bladeren en bloemen in alle kleuren en vormen. Als je graag een heel persoonlijke toets wil geven aan jouw dromenvanger, mag je aanvullend op het knutselgerief zelf pluimpjes, kraaltjes, lintjes, noem maar op, meebrengen.

Om de workshop helemaal goed af te sluiten krijg je nog een drankje en een stukje cake of taart!

Voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Terra Nova 2017 Zeppelin
De zeppelin van Terra Nova, onderweg naar nieuwe avonturen

Terra Nova, het avontuur lonkt!

10 jaar Terra Nova, dat zijn 10 avontuurlijke zomers dicht bij huis. Droom ook jij van een zalig zotte zomer vol avontuur? Zoek het dan niet te ver. Terra Nova selecteerde 16 unieke belevenissen voor een droomzomer in de provincie Antwerpen. Ontdek het aanbod op www.terranova.be
#TerraNova17

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende