Workshop bonsai verpotten

Rudy Siedlecki

Wanneer
  • zondag 13 maart 2022 van 13.30 uur tot 16 uur
Prijs
€ 35 (jaarkaarthouder € 30) | materiaal en toegang tot de tuin inbegrepen
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 4 maart 2022

Wordt het tijd om je bonsai te verpotten, maar weet je niet goed hoe je eraan begint? In deze workshop leer je het stap voor stap. Breng je eigen boompje en bonsaischaal mee (max. 45 cm diameter). Na deze workshop ben je in staat om bonsaiboompjes op een veilige manier te verpotten.

Bonsaisubstraat, drainageroosters, aluminium binddraad en de toegang tot de tuin zijn inbegrepen. Maak van de gelegenheid gebruik om een bezoek aan de tuin en het bonsaiatelier te brengen.

NB Indien je niet over je eigen bonsai beschikt, vermeld dit bij de inschrijving. Je kan een van onze boomjes leren verpotten maar deze blijven uiteraard wel in het bonsaiatelier.

Zicht op het bonsaiatelier in Arboretum Kalmthout, op verhoogde zijwanden staan bonsai opgesteld, in het midden enkele grote uitgeholde keien met de waterleliecollectie. Educatieve banners staan aan beide kanten van een haag met boogvormige doorgang naar de arboretumtuin.

leeftijd: vanaf 15 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: snoeischaar, je eigen bonsai (heb je geen eigen bonsaiplant meld dit bij je inschrijving en dan zorgen we voor een oefenplant in de cursus)

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin, materialen, koffie of thee met gebak

minimum aantal deelnemers: 6 personen

maximum aantal deelnemers: 15 personen

Graag 15 minuten op voorhand aanwezig a.u.b.

Organisator:
Arboretum Kalmthout