Fotografie ochtendgloren

Edwin Brosens

Status
Inschrijvingen afgesloten
Wanneer
  • vrijdag 24 mei 2019 van 06 uur tot 08 uur
Prijs
€ 18,50 / jaarkaarthouder € 16
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 17 mei 2019

Wanneer het eerste ochtendlicht door de tuin straalt, komen lage schaduwen, dauw en kleuren prachtig tevoorschijn. Een uitgelezen moment om eropuit te trekken met je camera. De ochtend getrouw in beeld brengen is echter niet zo voor de hand liggend. Vooral juist belichten is belangrijk. Edwin Brosens geeft je handige tips om je camera in te stellen. En dan is het aan jou om de theorie in de praktijk om te zetten. Deze workshop gaat door in de arboretumtuin, lang vóór de tuiniers en de eerste bezoekers er aan komen. Breng een spiegelreflexcamera en/of compactcamera mee, een statief is handig als je dat hebt. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, buitenkledij en laarzen, statief en externe flitser (optioneel)

inbegrepen: toegang tot de arboretumtuin

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bloemenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende van de detaillijst