Workshop plantdruk

Noud Wynants

Status
Volzet
Wanneer
  • donderdag 27 juni 2024 van 09.30 uur tot 12.30 uur
Prijs
€ 49,50 | jaarkaarthouder € 45 // UITPAS met kansentarief € 9,90
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 20 juni 2024

Plantdruk is een eenvoudige druktechniek waarbij je echte planten inrolt met etsinkt en afdrukt op papier. We maken echte afdrukken van planten. Als je op deze manier ‘contact’ maakt met de natuur, krijg je vanzelf verbluffende resultaten!

Starten doen we met een kleine wandeling en nadien gaan we aan de slag met onze vondsten. Noud geeft je alle nodige tips en tricks. Om er echte kunstwerkjes van te maken, werken we af met gouden inkt en/of aquarel.

Inschrijven via de webshop.

  • geen voorkennis vereist. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur.
  • materialen zijn aanwezig. Het is een 'propere' techniek, maar er wordt wel gewerkt met inkt, dus hou hier rekening mee met je kledij of breng een schort mee.
  • je gaat met minstens 10 zelfgemaakte postkaartjes naar huis.
  • minimum aantal deelnemers 6 / maximum aantal deelnemers 12

Noud Wynants

Een vijftal jaar geleden kreeg mijn creativiteit een boost (een bijwerking van Tai Chi). Plots kreeg ik bijna dagelijks zin om te tekenen, schilderen en te experimenteren met andere technieken. Die creatieve honger bleef maar groeien en dat plezier om het creëren, deel ik vandaag met anderen in workshops.

De laatste tijd ben ik vooral gebeten door verschillende druktechnieken, ideaal als je de controle wil loslaten. En zo is je creatief uitleven ook meteen een kans op persoonlijke ontwikkeling. 

Je vindt mijn werk op instagram: @noud_ink_paint

Organisator:
Arboretum Kalmthout