Workshop fotografie in de rode tuin

Edwin Brosens

gewijzigde datum!

Status
Wanneer
  • vrijdag 3 augustus 2018 van 17 uur tot 19 uur
Prijs
€ 18,50 (jaarkaarthouder € 16)
Uiterste inschrijfdatum
vrijdag 27 juli 2018
Zicht op de rode tuin in Arboretum Kalmthout bij schemerlicht, een paarsroze gloed hangt in de lucht, op de voorgrond een felrode Dahlia in bloei in de borders rond een open grasveld.

Kleuren zijn van invloed op het resultaat van een foto. Tijdens deze workshop verdiep je je in de kleur 'rood'. Rood heeft meerdere variaties, en ook de vorm van bloemen en bladeren zijn verschillend. De rode tuin is een bijzonder stukje in de arboretumtuin. Planten, groenten en struiken van felrood tot donkerpaars zijn er verzameld. Ze bloeien uitbundig in de zomer. Ga op ontdekking met je camera in de rode tuin van het arboretum, en maak er verrassende foto's met behulp van de tips die Edwin Brossens je geeft.

Deze workshop gaat na sluitingstijd door in de tuin. Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen. Breng je spiegelreflexcamera of compactcamera mee. Een statief kan handig zijn maar is niet echt nodig.

leeftijd: vanaf 16 jaar

voorkennis: geen

materiaal mee te brengen: digitale spiegelreflex- of compactcamera, statief (optioneel)

minimum aantal deelnemers: 6 personen                             

maximum aantal deelnemers: 12 personen

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Edwin Brosens werkt als freelance fotograaf en schrijft voor diverse magazines. Je kunt over fotografie lezen, maar de praktijk is het belangrijkste. Edwin is gespecialiseerd in macrofotografie. Als kind was hij al geïnteresseerd in mieren, vlinders en alle andere kleine insecten. Fotografie stelt hem in staat zijn verwondering op foto vast te leggen en deze met anderen te delen. De gevarieerde bomen -en plantenwereld vormt een uitdaging om te fotograferen.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende