Zaklampwandeling

Status
Wanneer
  • zaterdag 11 november 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur
Prijs
€ 8,5 (jaarkaarthouders € 5 / kinderen -12 jaar € 2,5)
Uiterste inschrijfdatum
donderdag 9 november 2017
SONY DSC

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, komen structuren van bomen en struiken meer dan ooit tevoorschijn. De planten in de arboretumtuin bereiden zich voor op de winter. Samen met een gids, trek je de tuin in voor een sfeervolle zaklampwandeling. Je krijgt een lampje waarmee je de zilverkleurige naalden van coniferen, de onderkant van boomkruinen en vruchten en zaaddozen van planten laat oplichten, een schitterend effect! De wandeling eindigt waar hij begon, aan de vuurschaal, met een kop warme chocolademelk.

De deuren gaan open om 19 uur. Schrijf je vooraf in via de website, tickets kun je ter plaatse betalen en afhalen. Voorzie warme kledij en aangepaste schoenen voor een wandeling op de graspaden.

Met dank aan WALFiLLi voor het ter beschikking stellen van de vuurschaal.

Winters weidelandschap, in het midden een kampvuur met een groepje volwassenen en kinderen die plezier maken, poster voor Kom gezellig buiten, een wintercampagne in de groendomeinen van de provincie Antwerpen.

Er is heel wat te doen dit winterseizoen

Niet alleen in Arboretum Kalmthout kun je volop genieten van de herfst en de winter, ook in andere provinciale domeinen is het gezelligheid troef. Kijk op www.gezelligbuiten.be en nodig vrienden en familie uit om samen de gezelligste plekjes in de provincie Antwerpen te ontdekken.

Organisator:
Arboretum Kalmthout

Volgende