Sneeuwklokjesverzamelaarsdag

Een overdekte markt waar kwekers en verzamelaars hun mooiste sneeuwklokjes te koop aanbieden. In de namiddag kun je naar de lezing over sneeuwklokjes door expert Anne Repnow. Tickets online vanaf 2024.

Wanneer
  • zaterdag 10 februari 2024 van 10 uur tot 17 uur
Prijs
tickets beschikbaar vanaf 2024
Een man en een vrouw kijken naar een verkoopstand met bloeiende sneeuwklokjes, ze dragen warme winterkledij. Sneeuwklokjesweekend in Arboretum Kalmthout.

Sneeuwklokjesfans missen deze zaterdag maar beter niet. Uitzonderlijk verzamelt op 10 februari 2024 de crème de la crème van de sneeuwklokjesverkopers zich in de loods van Arboretum Kalmthout om er hun mooiste Galanthus te verkopen. Je kunt die dag, net als van 10 tot 29 februari, komen wandelen langs duizenden bloeiende sneeuwklokjes in de arboretumtuin.

Een bezoek aan de sneeuwklokjesmarkt is inbegrepen in je toegangsticket voor de arboretumtuin. Voor de lezing koop je je ticket online in de webshop.

PROGRAMMA sneeuwklokjesverzamelaarsdag

  • 11 tot 16.30 uur: markt met verkoop van bijzondere sneeuwklokken door gespecialiseerde kwekers en verzamelaars, in de loods.
  • 10 tot 17 uur: sneeuwklokjesroute doorheen de arboretumtuin
  • 14 uur tot 15.30 uur: lezing 'Snowdrops – Old and New Favourites' door sneeuwklokjesexpert Anne Repnow (DE), voertaal is Engels. Tickets te koop in de webshop vanaf 2024.
Organisator:
Arboretum Kalmthout