Winterspeurtocht Op stap met kabouters

De kabouters van het arboretum nodigen je deze winter uit! Ontdek hun geheime wereld, kom spelen en speuren in de tuin en word een echte natuur- en kaboutervriend.

Wanneer
  • van 17 december 2022 tot 8 januari 2023
  • Uitzonderlijk gesloten op 25.12
Prijs
kinderen -12 jaar bezoeken de tuin gratis | speurkaart € 2,5 (€ 0,50 UiTPAS met kansentarief) enkel aan de balie te koop

Mogen we je een geheimpje verklappen? Al jarenlang wonen er kabouters in de tuin van Arboretum Kalmthout! Ze helpen met tuinieren, hangen naamkaartjes aan de bomen, helpen zieke vogels en egels verzorgen, en doen nog zo veel meer.  Normaal verstoppen ze zich, maar deze winter mag je voor ‘n keer mee op stap. Volg de kabouterwegwijzers in de tuin en kijk eens binnen in hun huisjes. Zie je een rode kaboutermuts, dan is het tijd voor een spelletje, een raadsel of een opdracht. Op het einde van de speurtocht mag je jezelf een echte arboretumkabouter noemen! Doe je winterjas en je laarzen of stapschoenen aan, en beleef tijdens de kerstvakantie enkele uurtjes buitenplezier. Ideaal voor kinderen tussen 4 en 10 jaar en hun familie!  

Organisator:
Arboretum Kalmthout