Koop Arboretum Gin en help ons groeien

publish date
03.09.2021

Arboretum Kalmthout breidt uit. Onze botanische tuin van 12,5 hectare wordt in één klap 10.000 vierkante meter groter, oftewel twee voetbalvelden. Jij kunt ons helpen door meter of peter te worden van die extra vierkante meters. Of door een fles van onze exclusieve Arboretum Gin te kopen. 

Arboretum Gin is een volle en kruidige gin met een mix van botanische extracten, gestookt door Sterkstokers uit Sint-Lenaarts.

Begin dit jaar kon je voor de eerste keer onze eigen GIN proeven. De 1000 genummerde flessen waren al snel uitverkocht. Tijd dus voor een tweede GIN. Opnieuw brachten we een bezoek aan Sterk Stokers voor een tweede limited edition. Deze keer op basis van rozen en den.

Limited edition 

Arboretum Gin met eigen rozenblaadjes en dennenaalden is nu te koop, in een beperkte oplage van 1.000 genummerde flessen van 500 ml. Arboretum Gin is samengesteld door Sterkstokers en Arboretum Kalmthout, en wordt gestookt in De Kempen in de Provincie Antwerpen. Een fles kost € 39,50 en is te koop in de cadeau- & boekenshop van Arboretum Kalmthout.

Het arboretum groeit

De opbrengst van de verkoop van deze gin gaan rechtstreeks naar de uitbreiding van het arboretum. Met jouw steun kunnen we de prachtige tuin, die nu aan het domein grenst, toevoegen aan het bestaande arboretum. Zo krijgen onze toekomstige bomen- en plantensoorten alle ruimte die ze nodig hebben om te groeien en te bloeien.

www.hetarboretumgroeit.be

Koop nu onze nieuwe GIN!