Shop tomatenzaden

Cataloog met 200 tomatenrassen

Ben je op zoek naar bijzondere tomatenrassen voor je serre of balkon, neem dan een kijkje in onze tomatenzadenbank. Uit eigen oogst hebben we zaden van zo'n 200 verschillende rassen op voorraad. De variatie is enorm: peervormig groen of geelgemarmerd gestreept, stevige klimmers of dwergplantjes, piepkleine tomatenbesjes of vlezige Coeur de Boeuf ... Zowel nieuwe ontdekkingen als oude variëteiten vind je er terug.

Tomatenzaden in bruine envelopjes, alfabetisch gesorteerd in houten bakjes, shop Arboretum Kalmthout.

Bestel je zaden

Koop je tomatenzaden in de cadeau- en boekenshop van Arboretum Kalmthout, of bestel online. Een pakje zaad kost € 2.

Cadeau- & boekenshop

In de zadenafdeling van de cadeau- en boekenshop is er permantent een selectie tomatenzaden te koop. De shop is elke dag open van 10 tot 17 uur.

Online

Vul het bestelformulier in en kom je bestelling in Arboretum Kalmthout betalen en ophalen aan de balie. Liever per post? Duid je voorkeur aan in het bestelformulier. De verzendkost bedraagt standaard € 2,5 naar België of Nederland, ongeacht het aantal zaden. Je betaalt pas na ontvangst van je postpakketje (per overschrijving, factuur zit erbij).

tomatenplantjes mailgroot

Tomatenplanten te koop op plantendag voorjaar

In het voorjaar kun je in het plantencentrum tomatenplantjes kopen die opgekweekt werden uit zaden uit de eigen zadendatabank. Je hebt er de keuze uit enkele bijzondere cultivars met ronkende namen als 'Kellogg’s Breakfast', 'Moon Glow' en 'Orange Banana'. De eerste plantjes worden te koop aangeboden tijdens de plantendag. Op voorhand een plantje reserveren kan helaas niet, kom dus op tijd want de vraag is groot. De prijs per plantje is € 1,50.

De tomatenplantjes zijn momenteel niet in voorraad.