Fotografen in de prijzen

publish date
02.05.2023

Via Instagram liep een fotowedstrijd over de paasspeurtocht, en nu zijn we halfweg de #paardenbloemchallenge2023. Een update met enkele winnaars. 

“Smile! Neem een foto met de paashazen en plaats je foto op Instagram met #arboretumkalmthout. De maker van de meest originele foto mag komende zomer gratis deelnemen aan de zomerspeurtocht met 9 andere kinderen!” was een van de opdrachten bij de paasspeurtocht die vele kinderen deze lente kwamen mee doen.

De paashazen in kwestie waren knalgeel en knalgroen en groot. Honderden foto’s zagen we in de paasvakantie langskomen, vol vrolijke gezichtjes van klein (en minder klein). Uit alle inzendingen kozen we voor deze van Aline (10 jaar), Ilias (7 jaar) en hun mama Erika, uit Kalmthout. Je moet niet naar de Eiffeltoren of de toren van Pisa om een fijne vakantie te beleven! Proficiat Erika, Aline en Ilias en tot  de zomerspeurtocht!

Misschien hoorde je het op radiozender Joe, of zag je het op het VTM-Journaal, maar ook de #paardenbloemchallenge2023 is van start gegaan half april. Wat die inhoudt, lees je hier. De winnaars van week 1 en week 2 werden ondertussen bekend gemaakt op de Instagrampagina van Arboretum Kalmthout, maar je kan nog altijd deelnemen voor week 3 en week 4! Hop hop, spelen maar!