RHS Partner Garden Of The Year

publish date
19.08.2021

Heeft een bezoek aan Arboretum Kalmthout je deugd gedaan? Stem ons tot Feel Good Garden of the Year 2021. 

 

Arboretum Kalmthout is al meer dan twintig jaar trotse Partner Garden van de Royal Horticultural Society, de Britse organisatie die tuinen beheert en tuinieren stimuleert in Groot-Brittannië. Daardoor kunnen RHS-leden onze tuin gratis bezoeken. De organisatie omschrijft Arboretum Kalmthout als "one of the world’s most prestigious botanic collections and one of Europe’s most beautiful gardens." 

Deze zomer lanceert de RHS een Partner Garden of the Year 2021 wedstrijd in het thema Feel Good Gardens. Dat doen ze om de aandacht te vestigen op de positieve impact die mooie tuinen hebben op mentaal en fysiek welzijn van mensen, en in het bijzonder in periodes van lockdown. "Tuinen zorgen voor frisse lucht, beweging en een ontsnapping in moeilijke tijden. Wie thuis vast zat, kon via sociale media prachtige live-beelden uit de vele tuinen bekijken", klinkt het. 

Heeft een bezoekje aan Arboretum Kalmthout je gemoed goed gedaan dit jaar? Stem dan zeker mee via rhs.org.uk/pgoty en kies voor de categorie 'Overseas', waar je Arboretum Kalmthout zal vinden. Stemmen kan tot en met 30 september.