Stem ons tuin van het jaar!

publish date
19.08.2022

... en win zélf een tuinreis! 

Vorig jaar vielen we in de prijzen, want toen werden we door de Royal Horticultural Society uitgeroepen tot 2021 'Feel Good' Partner Garden of the Year. 

Die prijs kregen we dankzij vele stemmers, die meteen ook een reden gaven waarom Arboretum Kalmthout deze titel verdiende: "Het is mijn 'Happy place", zei de ene; "Een waar bomenmuseum", vond een andere. "Elke keer ik de tuin verlaat, heb ik mijn balans weer teruggevonden," zei dan weer een andere trouwe bezoeker! 

Voel jij je ook telkens weer helemaal opgeladen, geïnspireerd en blij tijdens een bezoekje aan Arboretum Kalmthout? Dan kan je ons helpen om ook in 2022 Feel Good Garden of the Year te worden! 

 

Stem vóór 30 september 2022 en maak kans op een tuinreis naar het RHS Hampton Court Palace Garden Festival 2023 (win een duo-ticket voor het tuinfestival met picknickmand, twee luxueuze overnachtingen voor 2 personen, exclusief vervoer).

1.    Ga naar www.rhs.org.uk/PGOTY

2.    Please choose a region: klik op Overseas

3.    Choose a partner Garden: klik op Arboretum Kalmthout

4.    Why did you choose this garden? Vertel, bij voorkeur in het Engels of in het Frans, waarom een bezoek aan Arboretum Kalmthout jou een goed gevoel geeft. Je kunt deze stap ook overslaan.

5.    Vul je contactgegevens in

6.    Klik op Submit

Door mee te stemmen kan je ons mee helpen om een tweede trofee in de wacht te slepen! Het resultaat van de stemming en de winnaar van de wedstrijd wordt in december 2022 bekendgemaakt.