Winnaars wedstrijd zomerspeurtocht bekend

publish date
27.09.2019

‘Alles leuk, niks stom’

Afgelopen zomer vulden dagelijks vele kinderstemmetjes de arboretumtuin. Nooit eerder speelden zoveel kinderen enthousiast de zomerspeurtocht, er kwamen enkel positieve reacties! In de zomerspeurtocht kon je eekhoorns en ananassen omver kegelen, naar een sprookje in de waterfontein zoeken, kabouters en elfjes tellen in het bonsaibos, én een wedstrijdkaartje in de bus steken om één van de zeven geitjes te winnen.

Wedstrijd geitjes

Onze geitjes kregen ondertussen een nieuwe thuis: 5 geitjes zijn verloot, 2 stukgeknuffelde geitjes blazen achter de schermen van het arboretum uit. De winnaars werden per e-mail op de hoogte gebracht. Niet getreurd voor wie geen geitje gewonnen heeft, want dit najaar komt er alweer een volgende speurtocht aan…

banner voor de herfstspeurtocht in Arboretum Kalmthout

Speuren en spelen in de herfst

Bomen pronken met hun kleuren, bladeren dwarrelen in de wind, noten en kastanjes vallen op de grond en wij genieten van een warm drankje na een wandeling. De herfst is mooi, gezellig en lekker! Doe dit najaar mee met de herfstspeurtocht en dompel je onder in die heerlijke herfstsfeer. In de arboretumtuin hangen 100 afbeeldingen van bladeren en vruchten tussen de bomen. Zoek er zoveel mogelijk en stip ze aan op je speurkaart. Onderweg kun je leuke spelletjes spelen, en in de cafetaria knutsel je kleurrijke wenskaarten ineen met potlood, stift en bladeren die je verzameld hebt uit de tuin. Pret verzekerd!

Meespelen met de herfstspeurtocht kan elke dag van 12 oktober en 3 november tussen 10 tot 17 uur. Om deel te nemen, vraag je een speurkaart aan de balie (€ 2,5), jouw toegangsticket voor de tuin betaal je apart. Gratis toegang tot de tuin voor jaarkaarthouders en kinderen -12 jaar.

Volgende van de detaillijst