Cadeau- en boekenshop

In de cadeau- en boekenshop vind je boeken, tuinmateriaal, kaarten, agenda's en kalenders 2019, Serax glas, Surface-collectie van Sergio Herman, Clover-gin, zaden, bloembollen en streekartikelen. Hearts & Home geurkaarsen, huisparfum Millefiori, én onze eigen honing.

Je vindt steeds een passend geschenk of een goed boek voor jezelf om als cadeau te geven. 

Geschenkenbon voor shop of jaarkaart.

Geef eens een geschenkbon van Arboretum Kalmthout. Twee jaar geldig en opsplitsbaar in te ruilen in de cadeau- en boekenshop of in het plantencentrum. Er is ook een cadeaubon voor een jaarkaart.

Een prachtig aandenken aan je tuinbezoek: mapje met 10 kaartjes volgens de vier seizoenen: toverhazelaar, sierkerselaar, azalea, zomertuin.

Streekdranken, Clover Gin, fiets-en wandelkaarten uit Kalmthout en omgeving. Eigen honing!

Arboretum Kalmthout is verkooppunt van de Toerisme Kalmthout geschenkbon.

Verhalen-en natuurjeugdboeken. Boeken over gezond eten, moestuin, kruiden, veldgidsen en vakliteratuur van gekende tuinauteurs.

Close-up van glaswerk in groene en witte tinten, met kerstdecoratie uit de collectie Dutz in de cadeau- en boekenshop van Arboretum Kalmthout.

In de shop nieuwe eindejaarscollectie Dutz-vazen, kerstkaartjes en wenskaarten voor elke gelegenheid, en nog veel meer! De shop is steeds vrij toegankelijk.