Van madeliefje tot Sequoiadendron

Cover van het boek Van madeliefje tot Sequoiadendron, tuinchef Eddy Avanture poseert met tuingereedschap in de hand tussen de bloeiende herfstborders in de tuin van Arboretum Kalmthout.

Eddy Avanture is veertig jaar tuinchef geweest in Arboretum Kalmthout en ging dit jaar met pensioen. Meer dan 40 jaar tuinervaring mag je niet verloren laten gaan. Immers leerde hij het bijzondere tuinieren van zijn mentor, Jelena de Belder-Kovacic. In het boek 'Van madeliefje tot Sequoiadendron' neemt hij de lezer mee op vier seizoenswandelingen en vertelt hij honderduit over zijn verbondenheid met de planten, de geschiedenis van het arboretum en de vele soulmates die hij er heeft leren kennen.

Het boek is rijk geïllustreerd met foto's uit de archieven van Eddy Avanture en Arboretum Kalmthout.

Bekijk hier het inkijkexemplaar.

Achterzijde van het boek 'Van madeliefje tot Sequoiadendron' door Eddy Avanture, 40 jaar tuinchef in Arboretum Kalmthout.

Koop het boek via de webshop. 

Het boek is te koop in de cadeau- en boekenshop van Arboretum Kalmthout. Arboretum Kalmthout is elke dag open van 10 tot 17 uur, behalve op Kerst-en Nieuwjaarsdag.

titel: Van madeliefje tot Sequoiadendron
ondertitel: 40 jaar tuinchef in Arboretum Kalmthout
auteur: Eddy Avanture
ISBN: 9789066251953
publicatiedatum: 15/12/2018
pagina's: 128
redactie: Eddy Avanture, Eva D’haenens, Karel Michiels, Abraham Rammeloo
eindredactie: Zorgbedrijf Antwerpen
druk: eerste druk december 2018
uitvoering: zachte kaft met binnenomslag
afmetingen: h 220 x b 187 x d 10,5
prijs: € 9,95

Dit boek werd gerealiseerd in samenwerking met Mijn Boek van Zorgbedrijf Antwerpen. Een dienst die iedereen de kans geeft om zijn of haar levensverhaal te laten optekenen in een persoonlijk en uniek boek.
www.zorgbedrijf.antwerpen.be/mijnboek