Huwelijkslocatie

Groepsfoto van een bruidspaar met familie in Arboretum Kalmthout. Zicht op de tuin in lentekleuren. De groep staat in de verte op het grasveld onder een boom.

Huwelijksfoto's maken

Op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw huwelijksfoto's? Zoek niet verder, want in Arboretum Kalmthout vind je vast vele inspirerende plekjes voor unieke huwelijksfoto's: een idyllisch beeld bij de vijver, een romantische plek tussen de oude rozen, een vrolijke setting tussen de vroege voorjaarsbloesems, een portret bij een van de nostalgisch paviljoentjes, winterse schoonheid bij de bloeiende toverhazelaars ...

Tarief huwelijksreportage

Er is een speciaal tarief voor huwelijksreportages; ongeacht het aantal personen van je gezelschap, krijg je toegang tot de arboretumtuin voor het maken van huwelijksfoto's. Het ticket 'huwelijksreportage' is altijd beschikbaar aan het onthaal, of vooraf online (dan hoef je enkel nog je e-ticket te scannen aan de kassa en bespaar je tijd op de dag zelf).

Je bent elke dag welkom van 10 tot 17 uur, vooraf reserveren is niet nodig. Enkel gesloten op 25 december en 1 januari.

Opgelet: om de grasperken te beschermen, is het niet mogelijk om met ceremoniewagens het domein te betreden. Onze bezoekersrichtlijnen vind je in het parkreglement.

Zicht op de kleurrijke Oudolf Borders en op de achtergrond een wit historische gebouw met zicht op een groot grasveld en omliggende borders met bomen, zomer in Arboretum Kalmthout.

Huwelijkslocatie

In 2023 en 2024 organiseert de gemeente Kalmthout tijdelijk haar burgerlijke huwelijken in het Vangeertenhof van Arboretum Kalmthout. Trouw je binnenkort en heb je een praktische vraag over jouw burgerlijk huwelijk in Arboretum Kalmthout? We geven je alvast enkele antwoorden op veelgestelde vragen.